Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Вівторок, 20 липня 2021, 12:30

В Україні стартує п'ятий етап вакцинації проти Covid-19

вакцинація на Львівщині

Завтра в Україні розпочнеться п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть усіх охочих старше 18 років.

Про це повідомила Українська правда.

Завтра, 21 липня в Україні розпочнеться 5-й етап вакцинації від коронавірусу, на якому щеплюватимуть людей старше 18 років, які хочуть вакцинуватися.

"Міністерство охорони здоров’я оголошує відкриття 5 етапу вакцинації від Covid-19. З 21 липня всі дорослі старше 18 років, які хочуть вакцинуватися, можуть зробити щеплення проти коронавірусної хвороби.

Ви можете вакцинуватися у найближчому пункті щеплення, центрі масової вакцинації або до вас може приїхати мобільна бригада, якщо ви записані в чергу, як організований колектив, у якому працює більше 50 осіб" − повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Крім цього, як наголосив Ляшко, на селекторній нараді в офісі президента доручили главам ОДА відкрити вакцинальні центри у кожному райцентрі.

За словами міністра, в Україні готуються до потенційного зростання випадків захворювання на коронавірус через новий штам вірусу "Дельта".

Нагадаємо, цими вихідними у Львові та області працювали 16 центрів вакцинації від коронавірусу. Для щеплення планували використовувати лише один тип вакцини – Coronavac або Pfizer.

Нещодавно Міністерство охорони здоров'я зробило вакцину проти коронавірусу Pfizer доступною у центрах масової вакцинації для всіх охочих з пріоритетом для людей похилого віку та людей із супутніми захворюваннями.

Додамо, з 23 червня в Україні розпочався четвертий етап вакцинації проти коронавірусу: щеплювали ув'язнених та людей віком від 60 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.