Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Червоноград

Понеділок, 9 серпня 2021, 11:36

Детективи НАБУ провели обшуки у Червоноградській міській раді

Червоноград

Детективи розслідують можливі зловживання посадовців Червоноградської міськради при використанні коштів, виділених на реконструкцію комунального майна.

Про це повідомило Суспільне.

У четвер, 5 серпня, детективи НАБУ провели обшуки у відділі капітального будівництва та інвестицій Червоноградської міської ради.

"Детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП проводять слідчі дії (обшук) в межах розслідування можливих зловживань посадовців органів влади Львівської області та Червоноградської міської ради при використанні коштів, виділених на реконструкцію комунального майна" − повідомив директор Львівського територіального управління НАБУ Тарас Лопушанський.

Відповідно до ухвали Вищого антикорупційного суду, слідчим надано дозвіл на проведення обшуку приміщення з метою відшукання та вилучення речей і документів, що стосуються можливих зловживань при реконструкції комунального майна.

За словами заступника міського голови Червонограда Миколи Мисака, детективи прийшли о 9 годині ранку. Вони мали вилучити документи, що стосуються закупівель, замовником яких був відділ управління капітального будівництва Червоноградської міськради. Зокрема, йдеться про реконструкцію приймального відділення Червоноградської лікарні.

Зазначимо, 12 лютого 2021 року Держаудитслужба знайшла порушення у тендері на реконструкцію приймального відділення міської лікарні у Червонограді, вартістю 50 млн грн. Зараз управління капітального будівництва оскаржує висновок Держаудитслужби у суді.

Нагадаємо, до початку опалювального сезону у 35 навчальних закладах Червонограда встановлять індивідуальні теплові пункти. А Львівська ОДА разом з партнерами з німецького уряду планує перетворити шахти "Великомостівська" і "Надія" в промислове виробництво та об'єкт промислового туризму.

Додамо, директори трьох підприємств Львівщини повідомили про підозру через заволодіння комунальним майном "Червоноградтеплокомуненерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.