Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація на вул. Героїв Майдану, 17-А

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 9 серпня 2021, 12:03

!Fest збудує у Львові новий житловий будинок із підземними поверхами

візуалізація на вул. Героїв Майдану, 17-А

Виконком дозволив мережі !Fest збудувати житловий будинок на вул. Героїв Майдану, 17-А.

Сьогодні, 9 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест" багатоквартирного житлового будинку на вул. Героїв Майдану, 17-А у Львові.

Нову багатоповерхівку збудують на земельній ділянці, площею 0,037 га, що перебуває у приватній власності та передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 97,30%. Житловий будинок матиме висоту у 22,8 метрів і складатиметься із 7 поверхів, два з яких будуть підземними. На найнижчому поверсі облаштують підземний паркінг на 13 паркомісць, а на першому підземному поверсі – кав'ярню, сауну, спа тощо. Всі наземні поверхи будинку будуть житловими.

Фасад будинку зроблять скляним з сонцезахисними металевими панелями-ребрами, а стіни оздоблять рельєфною керамічною плиткою.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам.

Земельна ділянка, на якій зведуть багатоповерхівку, належать до зони Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до детального плану території у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки, прийнятого на сесії 9 липня 2021 року.

Цей детальний план депутати затвердили лише для того, щоб дозволити ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест" збудувати тут новий житловий будинок, а розроблення детального плану території у районі вул. Героїв Майдану виконавчий комітет міськради погодив ще у 2017 році.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест" зареєстрований з 2011 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Кінцевими власниками компанії є львівські ресторатори Андрій Худо, Юрій Назарук та Дмитро Герасімов. Директором підприємства є депутатка Львівської районної ради від Голосу Ірина Мартин.

Нагадаємо, у 2019 році "Холдинг емоцій "!Фест" відкрив свій перший готель на вул. Лемківській 15а, відкрив нову "Реберню" у Львові та Grand Cafe Leopolis у приміщенні Ратуші.

!Фест на Площі Ринок має такі точки: Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, П'яна вишня, Біля Діани, Львівська копальня кави, Театр пива "Правда", Львівські пляцки, ресторан "Ратуша", книгарня Видавництва Старого лева, крамниця сувенірів "Львівські цяцьки", ресторан "Ратуша".

Також в околицях Площі Ринок знаходяться ще такі заклади: Під Золотою Розою (Староєврейська), Мазох-café, Львівська майстерня шоколаду (Сербська), Гасова лямпа, Дзиґа (Вірменська), Старенький трамвай (Площа Галицька), Реберня під "Арсеналом" (Підвальна), кафе-пекарня "Пошта на Друкарській" (Друкарська), Пструг, хліб та вино (Братів Рогатинців), Перша Львівська Грильова Ресторація М'яса та Справедливости (Валова). Також на Підвальній розташована Туристично-івентова компанія Just lviv It!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.