Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт вулиць у Львові

Понеділок, 16 серпня 2021, 16:22

Садовий планує оголошувати архітектурний конкурс на ремонт кожної вулиці Львова

ремонт вулиць у Львові

У місті планують проводити архітектурні конкурси на ремонт вулиць.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У місті вирішили на всі наступні проекти із ремонту вулиць оголошувати архітектурні конкурси через затримки у графіку виконання робіт, а також для врахування побажання мешканців цих вулиць.

"Коли ми зараз говоримо про реконструкцію нових вулиць, ми будемо оголошувати архітектурні конкурси на проектування нових вулиць, щоб врахувати всі нюанси, зекономити кошти та час. Бо затримки по вул. Бандери, Шевченка – це лише через проекти, де не були враховані всі нюанси" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, наразі у місті тривають активні ремонтні роботи на вул. Шевченка, Бандери, Хмельницького, Пекарській. Вулицю Хмельницького та ділянку вул. Степана Бандери, від вул. Чупринки до вул. Коновальця, мають відкрити для проїду до Дня Незалежності.

Нагадаємо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року, а ще у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції цієї вулиці, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх".

Натомість ремонтувати вулицю Богдана Хмельницького розпочали у травні 2020 року .Роботи виконує ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", а загальна вартість виконання робіт – 175,4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.