Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад

Середа, 18 серпня 2021, 10:14

Медики Соснівської лікарні призупинили голодування

медичний заклад

Сесія Червоноградської міської ради виділила 400 тисяч гривень з резервного фонду на погашення заборгованості із зарплати медикам.

Про це повідомила голова профспілки медиків Оксана Гладун на своїй Фейсбук-сторінці.

У понеділок, 16 серпня, медики Соснівської лікарні за рішенням зборів трудового колективу тимчасово призупинили голодування.

А вчора, 17 серпня, депутати Червоноградської міської ради виділили 400 тисяч гривень з резервного фонду на погашення заборгованості із зарплати медикам Соснівської лікарні.

Як повідомила Оксана Гладун, заступник голови Львівської ОДА Іван Собко запевнив, що Соснівська міська лікарня першою отримає субвенцію від уряду на покриття дефіциту в медичному закладі та пообіцяв посприяти проведенню аудиту в Соснівській міській лікарні, який ініціює Червоноградська міська рада.

Нагадаємо, у п'ятницю, 13 серпня, медики Соснівської міської лікарні оголосили голодування через заборгованість із зарплати. А прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом невиплати заробітної плати медпрацівникам Соснівської міської лікарні.

Додамо, у лютому цього року медсестри Лікарні відновного лікування №3 у Соснівці оголошували про голодування через вимушений простій медичного закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.