Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мікропроекти

Середа, 18 серпня 2021, 10:42

Понад 100 проєктів місцевих ініціатив реалізують на Львівщині

мікропроекти

З обласного бюджету додатково спрямували майже 35 млн грн на мікропроєкти та проєкти регіонального розвитку.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

З обласного бюджету додатково спрямували майже 35 млн грн на реалізацію понад 100 мікропроєктів та проєктів регіонального розвитку на Львівщині.

Згідно з розпорядженням голови Львівської ОДА Максима Козицького від 11 серпня за погодженням із Львівською обласною радою розподілили додаткову субвенцію з обласного бюджету між місцевими бюджетами області на реалізацію Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки в обсязі понад 34,5 млн грн.

"За рахунок цієї субвенції заплановано реалізувати 100 проєктів місцевих ініціатив та 12 проєктів регіонального розвитку. Для отримання коштів обласного бюджету органам місцевого самоврядування необхідно уточнити показники місцевих бюджетів та забезпечити співфінансування проєктів.

Наголошую, що відповідно до протоколу засідання Конкурсної ради від 21 липня, роботи мають бути розпочатими до 1 вересня поточного року. У випадку, якщо замовники робіт не розпочнуть їх реалізацію до встановленого дедлайну, такі проєкти будуть анульованими" − повідомив Максим Козицький.

Зазначимо, з початку року на фінансування Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки з обласного бюджету спрямували понад 3,7 млн грн, з них на проєкти місцевих ініціатив − 1,8 млн грн, на проєкти регіонального розвитку − 1,9 млн грн. 

Нагадаємо, 21 липня конкурсна рада з реалізації програми проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив у Львівській області обрала 103 проєкти місцевих ініціатив, які цьогоріч реалізують у 73 ОТГ області, а у територіальних громадах, які не отримали жодного переможця, реалізують 12  проєктів регіонального розвитку на загальну суму 15 млн грн.

Додамо, у червні конкурсна рада з реалізації програми проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив у Львівській області обрала 33 проекти, які цьогоріч реалізують у 30 ОТГ області.

Конкурс проектів регіонального розвитку проводиться вперше в рамках програми регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки. Участь у ньому взяли 108 проектів, найбільше з них було у Львівському районі (38 проектів на суму 150 млн грн).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.