Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик у Львові

Середа, 18 серпня 2021, 15:09

У центрі Львова демонтували два незаконних літніх майданчики

літній майданчик у Львові

На проспекті Шевченка, 5 та у проїзді Крива Липа, 8 демонтували самовільно встановлені літні майданчики.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У центрі міста на проспекті Шевченка, 5 та у проїзді Крива Липа, 8 виявили та демонтували два самовільно встановлені відкриті літнімайданчики.

Як наголосили в КП "Адміністративно-технічне управління", демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, а також ті, паспорт на встановлення яких скасовано.

У разі виявлення такого майданчика, власнику скеровується вимога добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює цього, то конструкцію демонтують примусово.

              

"Хочемо вчергове звернутися до суб’єктів підприємницької діяльності з проханням не встановлювати літні майданчики без дозволів, а, у випадку, якщо незаконний майданчик вже встановлено, демонтувати його своїми силами" – додали в КП "Адміністративно-технічне управління".

Нагадаємо, на початку серпня на куті вул. Винниченка – площа Митна демонтували самовільно встановлений літній майданчик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.