Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску з Польщею

Середа, 18 серпня 2021, 15:27

Іноземці зможуть в'їжджати в Україну після першої дози вакцини від коронавірусу

пункт пропуску з Польщею

Україна дозволила в'їзд іноземцям після однієї дози вакцини від коронавірусу, а не повного курсу вакцинації.

Про це повідомило РБК-Україна.

Кабінет Міністрів України вніс зміни до правил в'їзду іноземців до країни на період пандемії Covid-19, згідно з якими для перетину кордону України іноземцям та особам без громадянства потрібен негативний результат ПЛР або експрес-тесту на антиген, а також документ, що підтверджує вакцинацію від Covid-19. 

Буде прийматися іноземний Covid-сертифікат, який підтверджує вакцинацію однією або декількома дозами вакцин, які включені до переліку Всесвітньої організації охорони здоров'я. Натомість раніше треба було підтвердити повний курс вакцинації.

Нагадаємо, торік Кабінет міністрів тимчасово заборонив в'їзд іноземців в Україну через збільшенням хворих на коронавірус та з метою недопущення поширення другої хвилі захворювання.

Додамо, у Львівській області щепили від коронавірусу 472 тисячі осіб, з них другу дозу вакцини отримали 172 тисячі.  А з 21 липня в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплювають усіх охочих старше 18 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.