Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

готель Волтер

dovidnuk.vash.ua

Четвер, 19 серпня 2021, 10:52

У готелі Волтер запрацює зал гральних автоматів

готель Волтер

На першому поверсі готелю "Волтер"дозволили відкрити зал ігрових автоматів.

У понеділок, 16 серпня, ТОВ "Ройал" отримало ліцензію від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор у залах гральних автоматів в готелі "Волтер" у Львові.

Зал гральних автоматів запрацює на першому поверсі готелю "Волтер", загальною площею 417,8 кв. м. Ігрові автомати працюватимуть під брендом Royal Club.

ТОВ "Бізнессервісцентр" отримало дозвіл КРАІЛ на організацію та проведення азартних ігор у залах гральних автоматів у приміщенні готелю "Волтер" ще 22 липня.

"Волтер" − тризірковий готель на вул. Липинського, 60а. Відповідно до закону, зали гральних автоматів можна розміщувати на територіях готелів категорії "три зірки", "чотири зірки" та "п’ять зірок" з номерним фондом не менше 25 номерів, в приміщеннях загальною площею не менше 300 кв.м.

 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Ройал" зареєстроване у 2020 році, основний вид діяльності − організування азартних ігор. Засновники − Руслан Печенко, Юрій Дземінський та чеське АТ "Синот В".

Зазначимо, Руслан Печенко є братом депутата Львівської міськради від "Варти" Ореста Печенка. Орест Печенко є директором чотирьох підприємств – ТОВ "Професійна ліга − видавництво газети "Львівська пошта", ТОВ "В Руслані", ТОВ "Лінден", ТОВ "і3 Інжиніринг", на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії "Варта", офіційно – член цієї партії.

Печенко є співзасновником ГФ "Народна самооборона Львівщини", у 2010-2015 роках був депутатом Львівської міської ради 6-го скликання, а у 2015 році був кандидатом в депутати до Львівської обласної ради та до Львівської міськради від "Громадського руху "Народний контроль", але не пройшов.

З 1996 до 2010 року працював спеціалістом з фінансових питань українсько-чеського СП "Ройал ЛТД", очолює ТОВ "Професійна ліга – видавництво газети "Львівська пошта" з квітня 2016 року.

Нагадаємо, у червні у готелі "Львів" запрацював зал ігрових автоматів, а у "Гранд Готелі" – казино. А у лютому ТзОВ "Готель "Львів" та Софія Максимець отримали дозволи на проведення азартних ігор. 

Також у готелі "Асторія" відкриють третій у Львові зал ігрових автоматів, а на початку серпня комісія з регулювання азартних ігор та лотерей дозволила облаштувати зали гральних автоматів у двох львівських готелях: ТОВ "Готельний комплекс "Жорж" (площа Міцкевича, 1) та у ТОВ "Туристична фірма "Львів-Супутник" (вул. Княгині Ольги, 116).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.