Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Четвер, 19 серпня 2021, 15:01

Львів'яни можуть отримають знижку на концерт за вакцинацію цими вихідними

медичний заклад у Львові

Львів'яни, які вакцинуються цими вихідниими, зможуть отримати 30% знижки на концерт "SuperDisco 90-х. Фестиваль Незалежності. 30 років у Львові".

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Львів'яни, які вакцинуються протягом цих вихідних, зможуть отримати знижку в розмірі 30% на концерт SuperDisco 90-х. Фестиваль Незалежності. 30 років у Львові, що відбудеться 24 серпня на Арені Львів.

Зазначимо, цими вихідними у Львові збільшать кількість центрів масової вакцинації.

"Ми визначили чітко, що на ці святкові дні у Львові буде збільшено кількість пунктів і центрів масової вакцинації. Ми аналізували, де буде зручніше. Тому ми будемо концентрувати бригади на тих пунктах, де буде найзручніше добратися, зважаючи на заходи до Дня Незалежності" − повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Цієї суботи, 21 серпня, у Львові працюватиме дев'ять пунктів масової вакцинації, а у неділю, 22 серпня, працюватиме шість центрів масової вакцинації. Зокрема, цими вихідними вперше облаштують центр масової вакцинації в "Епіцентрі" на вул. Б. Хмельницького.

У понеділок, 23 серпня, працюватимуть три центри вакцинації у торгових центрах Victoria Gardens, Lviv Dovzhenka Centre та Спартак. А на День незалежності, 24 серпня, центри масової вакцинації працюватимуть у Forum Lviv і Victoria Gardens.

Записатись на вакцинацію можна у системі Helsi в розділі "Запис на вакцинацію". Натомість на вакцинацію у стаціонарний пункт можна записатись за номером телефону, у свого сімейного лікаря або в електронній системі Helsi.

Нагадаємо, за весь час у місті вакцинували від коронавірусу 134674 особи.

Додамо, з 21 липня в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплювають усіх охочих старше 18 років.

Також у липні Міністерство охорони здоров'я зробило вакцину проти коронавірусу Pfizer доступною у центрах масової вакцинації для всіх охочих з пріоритетом для людей похилого віку та людей із супутніми захворюваннями.

Цього тижня у Львові та області працюють 19 центрів вакцинації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.