Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська ОДА

Середа, 25 серпня 2021, 15:10

Вуйко з Рівненщини організував Козицькому концерт до Дня Незалежності

Львівська ОДА

Львівська ОДА замовила у підприємця з Рівненщини за 162 тисячі гривень обладнання для концерту з нагоди 30-ти річчя Незалежності України.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації провів закупівлю у системі ProZorro на послуги технічного забезпечення святкового концерту з нагоди 30-ти річчя Незалежності України сценічним, світловим, звуковим та додатковим обладнанням.

Аукціон стартував 17 серпня, у ньому взяв участь лише один учасник – ФОП Андрушко Роман Анатолійович, який запропонував здійснити всі роботи за 162 500 грн. Його й визнали переможцем. Додамо, початкова закупівлі становила 164 000 грн.

Святковий концерт з нагоди 30-ти річчя Незалежності України провели на перехресті вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану у Львові. Він тривав два дні  – 23 і 24 серпня. Загалом у облдержадміністрації попередньо розраховували, що участь у концерті візьмуть від 7 до 10 тисяч осіб.

Переможець тендеру мав забезпечити комутацію, доставку, встановлення обладнання, налаштування і його технічне обслуговування під час проведення заходу й демонтаж. Все обладнання, задіяне на заході, включаючи аксесуари, повинно було бути справним і заздалегідь перевіреним.

Захід профінансували за кошти місцевого бюджету.

За даними аналітичної системи YouControl, Роман Андрушко, мешканець села Дубляни Рівненської області, зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2015 року, займається організуванням інших видів відпочинку та розваг.

Нагадаємо, до 30-річчя Незалежності України на території Національної академії сухопутних військ встановили 50-метровий флагшток вартістю понад 12 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.