Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

флагшток на території Академії сухопутних військ

ФБ Павла Ткачука

П'ятниця, 6 серпня 2021, 15:22

50-метровий флагшток встановили біля Академії сухопутних військ у Львові

флагшток на території Академії сухопутних військ

На території Національної академії сухопутних військ встановили 50-метровий флагшток до 30-річчя Незалежності України вартістю понад 12 млн грн.

Про це повідомив начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук на своїй Фейсбук-сторінці.

На території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного встановили 50-метровий флагшток до 30-річчя Незалежності України. Конструкція важить майже 9 тонн, а будівництво флагштока коштує 12 022 540 грн.

"Вже 23 серпня цього року, у День Державного Прапору України, на найвищому у Львівській області флагштоці замайоріть наш рідний синьо-жовтий стяг розміром 8 на 12 метрів, а сам комплекс відтепер стане черговою візитівкою та важливим осередком суспільно-культурного життя міста й області" − повідомив Павло Ткачук. 

Роботи з будівництва флагштоку виконує ТОВ "Ріел Енерго", яке перемогло в закупівлі у системі ProZorro. В закупівлі брало участь ТОВ "АВР Буд", яке запропонувало ціну 12 268 200 грн, та ТОВ "Ріел Енерго", яке запропонувало ціну 12 022 540 грн. Управління капітального будівництва Львівської ОДА уклало договір з "Ріел Енерго" 19 липня 2021 року.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ "Ріел Енерго" зареєстроване у 2017 році, основний вид діяльності − електромонтажні роботи. Засновники − Андрій Дишкант та Наталія Жук. ТОВ "Ріел Енерго" входить до корпорації нерухомості "Ріел".

Зазначимо, голова правління будівельної корпорації "Ріел" та засновник Благодійного фонду Ростислава Мельника Ростислав Мельник на виборах 2019 року балотувався від партії "Слуга народу" на виборчому окрузі №115 у Львові.

Нагадаємо, депутати передбачили 12 мільйонів гривень з бюджету для встановлення на території Академії сухопутних військ флагштоку до 30-річчя Незалежності України.

Зазначимо, вперше Львівська ОДА оприлюднила у системі ProZorro тендер на встановлення флагштоку ще 14 травня за ціною у 6,7 млн грн. Однак 22 травня закупівлю скасували. 

Того ж дня на ProZorro оголосили нову закупівлю флагштоку вже за ціною у 13,6 грн. Аукціон мав відбутися 7 червня, його також скасували. А 29 червня на сайті ProZorro пройшов аукціон за початковою ціною будівництва у 12 283 006 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.