Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

aratta-ukraine.com

Вівторок, 15 січня 2013, 16:10

Українська школа відкрилася в італійському місті Казерта

В місті Казерта, при парафії св. Антонія Падевського, з січня 2013 року працює українська суботньо-недільна школа «Золотоуст». Це вже десята українська школа в Італії.

Школа запрошує на навчання учнів 1-11 класів. Викладання проводять 12 досвідчених вчителів з вищою педагогічною освітою

Навчальний заклад співпрацює з «Міжнародною українською школою» при Мінітерстві освіти і науки, молоді та спорту України. Після закінчення школи випускники отримують документ державного зразка (табель, свідоцтво, атестат), згідно чинного законодавства України.

Завдяки заочній формі навчання (екстернат) учні можуть вивчати українська мову та літературу, історію України, Всесвітню історію, географію, хімію, біологію, фізику, математику, інформатику, правознавству, природознавству, молодші класи, основи здоров'я, основи економіки, етику, зарубіжну літературу, англійську мову, російську мову та літературу.

Крім цього, є можливість отримати документ про вивчення окремих предметів (за вибором).

В різних містах Італії налічується вже 9 українських шкіл: у Рієті, у місті Джульяно, у Поцуолі та Кастел Волтурно, в Неаполі, в Пескарі, в Римі, Бреші та місті Местре.

Джерело: www.gazetaukrainska.com

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.