Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 3 вересня 2021, 11:38

Керівника одного із лісгоспів Львівщини викрили на хабарництві

хабар

Посадовець вимагав 50 тисяч гривень за незаконний відпуск деревини.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 2 вересня, правоохоронці затримали керівника одного із лісництв Львівської області під час отримання ним другої частини хабара у розмірі 30 тисяч гривень.

Першу частину хабара у 20 тисяч гривень посадовець отримав ще у серпні цього року.

"За "винагороду" директор лісництва обіцяв посприяти у безперешкодному відпуску лісопродукції за заниженою вартістю. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України" – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди.

Нагадаємо, на початку квітня цього року посадовців лісгоспу Самбірщини викрили на організації разом із підприємцями незаконної схеми вирубки та продажу деревини.

, а наприкінці січня цього року керівника одного з лісгоспів Львівщини спіймали на хабарі за продаж необлікованої деревини.

Додамо, у 2016 році Варіанти досліджували ситуацію із незаконною вирубкою лісів на Львівщині у статті "Лісовий голокост".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.