Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Середа, 8 вересня 2021, 15:23

На Львівщині майже 40 тисяч освітян зробили щеплення від Covid-19

школа у Львові

Станом на вчора у Львівській області перше щеплення від коронавірусу зробили 39 452 працівників освітніх закладів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 7 вересня у Львівській області першу дозу вакцини від коронавірусу отримали 39 452 працівників освітніх закладів із загальної кількості у 96 900 осіб, а 31 579 – пройшли повний курс вакцинації.

За словами директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олега Паски, ті школи, у яких провакцинованими буде менше 80% працівників, не зможуть повноцінно працювати під час перебування регіону у "червоній" зоні, а з 13 вересня в Україні планують посилити карантинні обмеження.

"Всі заходи, які будуть відбуватися в системі освіти, можуть проходити лише за участі вакцинованих людей. При тому, що Львівщина була однією з перших областей, де запровадили дистанційне навчання, якість такого навчання є нижчою, ніж у очному форматі. Для того, щоб зберегти рівень якості освітніх послуг, закликаємо пройти вакцинацію" – зазначив Олег Паска.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я планують перевести країну у "жовту" карантинну зону з 13 вересня.

Додамо, відвідувати заклади освіти у жовтій та помаранчевій зоні можна за умови, якщо в ньому вакциновано щонайменше 80% персоналу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.