Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Кондратюк

golos.com.ua

Середа, 8 вересня 2021, 13:22

Нардепка Кондратюк на другому місці за тривалістю виступів у Верховній Раді

Олена Кондратюк

Заступниця голови ВРУ Олена Кондратюк виступала у парламенті понад 12 годин за 155 виступів.

Про це повідомив Громадський рух "Чесно", який проаналізував стенограми засідань Верховної Ради за 2 роки роботи 9 скликання.

Заступниця голови ВРУ Олена Кондратюк виступала у парламенті понад 12 годин за 155 виступів. Як повідомляє рух "Чесно", значна частина виступів Кондратюк пов’язана з тим, що вона зачитує п’ятничні звернення депутатів у парламенті. Переважна більшість виступів Кондратюк припадають саме на п'ятницю. 

А Тарас Батенко з депутатської групи "За майбутнє" десятий у списку депутатів, які найдовше говорять у Верховній Раді − його виступи тривали майже 8 годин.

Додамо, Павло Бакунець є спікером у депутатській групі "Довіра" − його виступи у парламенті тривали майже 3 години. А у "Голосі" найбільше говорить Роман Лозинський − більше 3 годин виступів.

Натомість Тарас Козак з "Опозиційної платформи – За життя" протягом двох років жодного разу не виступав у Верховній Раді. Всього у Верховній Раді 35 народних депутатів, які не виступали ні з трибуни, ні з місця.

Нагадаємо, Ярослав Дубневич, Тарас Козак та Андрій Кіт більше року не отримують кошти на здійснення депутатських повноважень через прогули. А у липні 15 нардепів зі Львівщини отримали кошти на винайм готельного номера у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.