Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

П'ятниця, 10 вересня 2021, 11:33

Депутати продають аптечний склад на П'ясецького за майже 22 мільйони

Львівська облрада

Львівська обласна рада за 21,8 мільйона гривень продає комплекс будівель, у яких раніше знаходився аптечний склад.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради виставило на продаж у системі ProZorro комплекс будівель у Львові, де раніше знаходився аптечний склад загальною площею 5431,1 кв. м.

Аукціон проведуть 29 вересня, а початкова вартість будівель становить 21 849 600 грн. 

Йдеться про гараж, адмінбудівлю, спиртосховище, дві будівлі прохідних, дев'ять складів та два ангари, що знаходяться на вул. П'ясецького, 9 у Львові. Всього 16 будівель.

Будівлі знаходяться на земельній ділянці площею 3,1278 га. Вони в занедбаному технічному стані та потребують проведення ремонтних робіт. Інженерні мережі до колишнього аптечного складу відрізані.

Нагадаємо, 13 квітня на сесії Львівської обласної ради депутати розглянули рішення щодо об’єктів спільної власності територіальних громад області, які підлягають приватизації способом аукціону. Управління запропонувало продати з аукціону 11 комплекс будівель на вул. П'ясецького, 9 у Львові.

На вул. П'ясецького, 9 розміщений аптечний склад. На цій території є 20 об'єктів нерухомості, що перебувають в максимальному аварійному стані і не можуть надалі експлуатуватися. 

У грудні 2019 року облрада розглядала питання про списання цього складу,  однак депутатам облради забракло одного голосу, а у 2020 році міський голова Львова Андрій Садовий запропонував облраді передати аптечний склад у власність міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.