Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум видавців у Львові

Середа, 15 вересня 2021, 10:33

У Львові стартує 28 Book Forum 2021

Форум видавців у Львові

Форум видавців у Львові цьогоріч триватиме з 15 до 19 вересня.

Сьогодні, 15 вересня, у місті відкривається 28 BookForum, який триватиме до 19 вересня й проходитиме у двох форматах: онлайн та офлайн. 

Як повідомляли Варіанти раніше, програма фестивалю налічує 120 подій, 250 учасників, зокрема – 25 іноземних авторів з 21 країни світу. 

Почесною гостею BookForum є Нобелівська лауреатка та польська письменниця Ольга Токарчук, а фокусна тема Форуму видавців – "Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними", куратором якої став український перекладач та літературознавець Юрко Прохасько.

Також цьогоріч участь у 28 BookForum візьмуть чотири лауреатки Літературної премії Європейського Союзу: лауреатка Премії 2021-го року за роман "Ми світло" (Нідерланди) Ґерда Бліс; лауреатка Премії 2020-го за "Мої пісні та гірські танці" (Іспанія) Ірен Сола; лауреатка Премії 2017-го за роман "Дендрити" (Греція) Каллія Пападакі; лауреатка Премії 2013-го за роботу "Мерилін без кісток" (Бельгія) Ізабель Вері. 

Ніч поезії 28 BookForum прийматиме РадіоГараж, куруватиме музику та поезію нон-стоп Юрій Андрухович. Тож 19 вересня відбуватиметься літературна вечірка.

28 BookForum проходитиме на площі Ринок, у Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, Музеї етнографії та художнього промислу Інституту Народознавства НАН України та у Радіогаражі.

Із програмою цьогорічного Форуму видавців можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, торік щорічний міжнародний форум видавців пройшов в онлайн форматі без проведення книжкового ярмарку, а почесною гостею 27-го Форуму видавців у Львові стала Ольга Токарчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.