Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лікарня швидкої допомоги

wikimapia.org

Четвер, 16 вересня 2021, 13:04

Для Лікарні швидкої медичної допомоги закуплять нове медичне обладнання

Лікарня швидкої допомоги

Депутати міськради погодили закупівлю у лізинг обладнання для Лікарні швидкої медичної допомоги вартістю 46 мільйонів гривень.

Сьогодні, 16 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про закупівлю спеціалізованого медичного обладнання для КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" на умовах фінансового лізингу.

"За" проголосували 46 депутатів.

Зокрема, для Лікарні швидкої допомоги планують закупити апарат магнітно-резонансної томографії загальною вартістю 46 млн грн.

Термін поставки обладнання – до 31 грудня 2021 року. Строк лізингу становитиме 36 місяців від дати, визначеної у договорі. Відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 10% річних у гривнях.

Лікарня має закупити це обладнання учерез систему Pro Zorro, а у бюджеті Львова на 2021 рік мають передбачити 16,1 млн грн як внеску до статутного капіталу Лікарні швидкої допомоги для обслуговування договору лізингу та погашення лізингових платежів.

Зазначимо, Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова знаходиться на вул. І. Миколайчука, 9, вона надає цілодобову екстрену стаціонарну медичну допомогу населенню. Лікарня є найбільшою медичною установою в Західній Україні та розрахована на 910 ліжок. На базі лікарні сьогодні працює 7 центрів та 25 відділень.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року виконком міськради затвердив містобудівну документацію для будівництва вертолітного майданчику на території лікарні швидкої допомоги Львова. А у липні того ж року служба авіації надала дозвіл на облаштування вертолітного майданчика на території цієї лікарні.

Додамо, наприкінці січня цього року депутати Львівської міськради обстежили стан лікарні швидкої медичної допомоги Львова та виявили, що більшість її приміщень знаходяться у незадовільному стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.