Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Давід Новий

loda.gov.ua

Четвер, 16 вересня 2021, 12:56

У Львові призначили нового Генерального консула Республіки Чехія

Давід Новий

Новим Генеральним консулом Республіки Чехія у Львові став Давід Новий.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Вчора, 15 вересня, голова Львівської ОДА Максим Козицький зустрівся із новопризначеним Генеральним консулом Республіки Чехія у Львові Давідом Новим.

"Радо вітаю вас на Львівщині. Наша область славиться розвиненим ІТ-сектором, машинобудуванням, альтернативною енергетикою, легкою промисловістю. На Львівщині розвивається медичний туризм, щорічно до нас приїжджає близько три мільйони туристів. Ми зацікавленні у подальшій плідній співпраці із Республікою Чехія. Що стосується відносин економічних, то тут ми також бачимо великий потенціал" − повідомив Максим Козицький.

Натомість Давід Новий відзначив, що Львів є дуже гарним містом і вражає своєю архітектурою та активним культурним життям.  

Під час зустрічі сторони обговорили можливість обмінів між делегаціями для представлення потенціалу країн та обговорення подальших напрямів співробітництва.

Зазначимо, з жовтня 2016 року посаду Генерального консула Республіки Чехія у Львові обіймав Павел Пашек. У кінці серпня завершився термін його повноважень на посаді.

Нагадаємо, у жовтні минулого року консульство Чехії у Львові встановило нові правила реєстрації для отримання віз.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.