Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Четвер, 16 вересня 2021, 14:28

Десять громад Львівщини пройшли відбір для співпраці з проєктом USAID Говерла

Львівщина

Десять громад області співпрацюватимуть з проєктом USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування".

Про це повідомила пресслужба проєкту USAID в Україні "Hoverla". 

Десять громад Львівської області пройшли відбір для співпраці з проєктом USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування "Говерла", який працюватиме на національному та місцевому рівнях заради розвитку всіх громад, створюючи можливості для партнерства.

Зокрема, успішно пройшли відбір Бродівська, Добротвірська, Оброшинська, Жидачівська, Жовківська, Рава-Руська, Городоцька, Сокільницька, Козівська та Золочівська громади. 

Зазначимо, проєкт USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("Говерла") має намір сприяти уряду України у просуванні та здійсненні  реформи децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги. Проєкт також допомагатиме Уряду України більш чітко визначити та розмежувати повноваження між органами влади різних рівнів. 

Нагадаємо, у Раді Європи планують дізнатися відношення українців та мешканців Львівщини до реформи місцевого самоврядування та децентралізації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.