Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 17 вересня 2021, 14:08

Люди Козловського знесуть Формулу краси заради нового ресторану на Стрийській

візуалізація

Виконком дозволив забудувати фірмі власника ЖК Avalon 2D на вул. Стрийській збудувати новий громадський заклад на сусідній ділянці.

Сьогодні, 17 вересня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на нове будівництво ТзОВ "Віллоу Ярд Р1" закладу громадського харчування з адміністративними приміщеннями та автостоянки на вул. Стрийській, 202 у Львові.

Новий заклад громадського харчування збудують на двох земельних ділянках площею 0,57 га та 0,379 га, що перебувають у комунальній власності й призначені для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування для розміщення кафе й для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Будівництво відбуватиметься у два етапи. Наприкінці липня цього року виконком погодив чергу цього будівництва – знесення фітнес-центру "Формула краси", що знаходиться на вул. Стрийській, 202, для облаштування на цій ділянці майбутнього ресторану.

Також новий заклад межує зі земельною ділянкою, де розташований житловий комплекс Avalon 2D, який у липні 2019 року міськрада дозволила збудувати компаніям, дотичним до депутата Львівської обласної ради Григорія Козловського.

Висота нового закладу громадського харчування становитиме 12 метрів, він матиме два поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 46%.

Поруч із рестораном облаштують дві парковки на 67 та 22 авто.

Як заявив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, забудовник також має передбачити збереження озера, яке знаходиться на проєктований ділянці.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – зона центру ділової та громадської діяльності районного значення, зона Л-1 – озеленені території та зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури (вулична мережа) відповідно до детального плану території, обмеженої вул. Науковою, вул. Стрийською, вул. Трускавецькою, вул. Академіка Я. Підстригача.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Віллоу Ярд Р1" зареєстроване з 2019 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Кінцевими бенефіціарами фірми є львів'яни Арсен Шлапак та Олександр Берба й АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Акорд", засноване у 2017 році Олександром Бербою.

Зазначимо, Олександр Берба є одним із засновників ТзОВ "Авалон Інкомпані" та житлово-будівельного кооперативу "Авалон комфорт-6", а також власником інвестиційного фонду "Адамант" й ТзОВ "Агенція "Європростір", яке забудовує перехрестя Стрийська-Наукова ЖК Avalon 2D.

Співласником будівельної компанії Avalon був львівський бізнесмен та депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.