Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Rapid Trident-2021

Вівторок, 21 вересня 2021, 10:18

На Львівщині стартували військові навчання Rapid Trident-2021

Rapid Trident-2021

У області розпочалися українсько-американські навчання Rapid Trident-2021.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Вчора, 20 вересня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, на Яворівському полігоні, стартували міжнародні військові навчання Rapid Trident-2021.

В навчаннях, якими керують сухопутні війська України, беруть участь військові ще 14 країн, включаючи США, Британію, Болгарію, Канаду, Грузію, Німеччину, Італію, Йорданію, Литву, Молдову, Пакистан, Польщу, Румунію та Туреччину.

Крім того, у навчаннях Rapid Trident-2021 братиме участь особовий склад Литовсько-Польсько-Української бригади.

Українсько-американські військові навчання триватимуть з 20 вересня по 1 жовтня 2021 року. В них візьмуть участь близько 6000 військовослужбовців.

Нагадаємо, навчання "Репід Трайдент" є щорічними. Торік Варіанти писали про урочисту церемонію відкриття командно-штабного навчання Rapid Trident-2020 на Яворівському полігоні у статті "Маленький Зеленський на великому полігоні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.