Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лікарня швидкої допомоги

wikimapia.org

П'ятниця, 24 вересня 2021, 11:50

У Львові оголосять архітектурний конкурс на новий корпус Лікарні швидкої допомоги

Лікарня швидкої допомоги

У місті проведуть архітектурний конкурс на кращий проект будівництва нового корпусу Лікарня швидкої допомоги.

Сьогодні, 24 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення провести Всеукраїнський закритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію високоспеціалізованих багатопрофільних лікарняних корпусів на території КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" на вул. І. Миколайчука, 9 у Львові.

Згідно із документом, управління архітектури та урбаністики Львівської міськради повинне оголосити відкритий архітектурний конкурс, розробити його програму та умови, затвердити склад журі.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, конкурс у міськраді планують провести якнайшвидше й визначитись із переможцем до кінця цього року. 

"Йде мова про закритий архітектурний конкурс серед проектантів, які вміють працювати з медичними закладами. Управління архітектури вже близько року працює над цією концепцією і тим, як в майбутньому розвивати зону нових корпусів лікарні" – заявив Антон Коломєйцев.

Нагадаємо, у квітні цього року депутати Львівської міськради виділили частину території Лікарні швидкої допомоги інвестору для будівництва Центру матері і дитини.

Також у березні депутати подали ініціативу щодо перейменування Лікарні швидкої медичної допомоги та присвоїти їй ім'я святого Пантелеймона.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.