Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ

Середа, 29 вересня 2021, 12:47

СБУ проведе антитерористичні навчання на Яворівщині

СБУ

СБУ проведе планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання, що передбачають можливість перевірки документів у громадян.

Про це повідомила пресслужба Управління СБУ у Львівській області.

Сьогодні, 29 вересня, та завтра, 30 вересня, управління СБУ у Львівській області проведе планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання.

СБУ просить жителів та гостей Яворівського району (м. Яворів та прилеглої до нього території) із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Під час навчань на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо.

СБУ просить громадян, за необхідності пересування містом, мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідку про навчання тощо).

"Масштабні тренування відбудуться на Львівщині в умовах, максимально наближених до реальних із використанням спеціальної техніки. Тому СБУ закликає жителів регіону з розумінням поставитись до можливих незручностей, зберігати спокій та дотримуватись правил особистої безпеки" − йдеться у повідомленні.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

Нагадаємо, у травні СБУ проводила планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання, що передбачали можливість перевірки документів у громадян у м. Жовква, смт. Куликів та м. Дубляни. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.