Аеромедики Львівщини отримали новий гелікоптер

П'ятниця, 1 жовтня 2021, 16:21

Національна поліції передала на Львівщину гелікоптер для відновлення аеромедичної евакуації.

Про це повідомила пресслужба Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Сьогодні, 1 жовтня, об 11:00 год  у аеропорт "Ягеллон" прибув гелікоптер Національної поліції України для відновлення чергувань та здійснення аеромедичної евакуації пацієнтів.

Нагадаємо, у червні повідомлялося, що гелікоптер ДСНС, який виконував рейси аеромедичної евакуації, перебуває на сервісному обслуговуванні, а Нацполіція ще не надала свій гелікоптер.

А договір на обслуговування гелікоптера аеромедичної евакуації в "Ягеллоні" за 100 тисяч гривень в місяць уклали 5 травня терміном до 31 грудня.

Також Варіанти писали про особливості експериментального проєкту з аеромедичної евакуації на Львівщині у статті "Чудасія на віражах".

Додамо, дитяча клінічна лікарня об'єднавшись з Лікарнею швидкої допомоги планувала долучитися до аеромедичної евакуації. 

Зазначимо, до кінця 2023 року по всій території держави у рамках проекту "Єдиний аеромедичний простір" цілодобово чергуватимуть гелікоптери.

Мітки: аеромедична евакуація пацієнтів на Львівщині, гелікоптер, Львівський обласний Центр екстреної медицини і медицини катастроф, МВС, Національна поліція у Львівській області, новини львова