Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Бега

Вівторок, 5 жовтня 2021, 14:32

Козицький виділив голові Славської ОТГ лісову ділянку під курорт

Володимир Бега

Компанія голови Славської ОТГ Володимира Беги отримає для рекреаційних цілей лісову ділянку поблизу Славська площею у 3 га.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №906/0/5-21 від 1 жовтня 2021 року.

ТзОВ "Горари" отримає в оренду терміном на 15 років лісову ділянку на території Славської селищної ради, площею 3 га для рекреаційних, туристичних та культурно-оздоровчих цілей.

Це підприємство володіє готельно-відпочинковим комплексом "Вежа Ведмежа" у селі Волосянка.

"Виділити ТзОВ "Горари" у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку площею 3 га, розташовану у кварталі 18 виділу 35 Волосянківського лісництва Славського ДЛГП "Галсільліс" на території Славської селищної ради, терміном на 15 років для культурно-оздоровчих, рекреаційних та туристичних цілей" – йдеться у розпорядженні.

У документі зазначено, що термін реалізації інвестиційної програми не повинен перевищувати трьох років з моменту підписання договору.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Горари" зареєстроване з 2005 року у селі Волосянка Сколівського району, займається діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Власником компанії є Володимир Бега – голова Славської ОТГ.

Бега працював директором ТзОВ "Товариство з іноземними інвестиціями "Горари" та ПП "Лінія-один", а 29 жовтня 2017 року на виборах до об'єднаних громад він переміг і очолив Славську ОТГ. Тоді ж Бега заявляв, що планує зробити Славське курортом популярним за межами України.

Нагадаємо, у березні цього року Козицький виділив власникам "Бухти Вікінгів" майже 20 гектарів лісу поблизу Львова, а у червні киянка та Сокільниківська сільрада отримали для рекреаційних цілей лісові ділянки поблизу Славська та Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.