Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Середа, 6 жовтня 2021, 12:00

У Львові планують призупинити планові госпіталізації через ріст інфікованих на Covid-19

медичний заклад у Львові

У місті можуть запровадити нові карантинні обмеження через збільшення кількості хворих на коронавірус.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 5 жовтня, міський штаб з протидії коронавірусу вирішв рекомендувати міській комісії з питань ТЕБ і НС тимчасово припинити проведення планових госпіталізацій через велику кількість людей, які потрапляють до лікарень з коронавірусом.

"Одне з рішень, яке буде пропонувати штаб для комісії ТЕБ і НС – це призупинення планових госпіталізацій, щоб наші ключові медичні заклади міста переформатувалися на лікування саме тих, хто хворий на ковід, ну і, звичайно, ургентні випадки" – наголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, також місто планує повністю вакцинувати усіх осіб, які працюють у комунальній сфері.

"Другий аспект, який ми розглянули, – це вакцинація тих, хто працює в критичній інфраструктурі. До неї ми відносимо працівників "Львівтеплоенерго", "Залізничнетеплоенерго", управляючих компаній, водіїв комунального транспорту. Тому прийняли рішення із четверга запускати додаткові бригади вакцинації, які будуть працювати на підприємствах, щоб додатково захистити працівників" – додав Москаленко.

Нагадаємо, на початку тижня міськтй голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові спостерігається серйозне зростання захворюваності на Covid-19, а місто входить у "червону" зону карантину.

Додамо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.