Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК "Барком-Кажани"

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 10:27

Львівський клуб Барком-Кажани гратиме у польській ПлюсЛізі

ВК "Барком-Кажани"

ВК "Барком-Кажани" та представники польської "ПлюсЛіги" підписали у Львові лист про наміри, який засвідчує участь клубу у сезоні 2022/2023.

Про це повідомила пресслужба ВК "Барком-Кажани".

Львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" та представники польського чемпіонату "ПлюсЛіги" підписали у Львові лист про наміри, який підтверджує співпрацю клубу та польської "ПлюсЛіги" та засвідчує участь клубу у сезоні 2022/2023.

За словами президента Польської волейбольної ліги Артура Попко, участь
"кажанів" у "ПлюсЛізі" допоможе об’єднати спорт, бізнес, культуру та історію України та Польщі.

"Ми хочемо вийти до великої групи українців, які проживають у
нашій країні, а також до поляків, які живуть у Львові" − повідомив Артур Попко.

Українська команда гратиме в Польщі на правах гостя, паралельно виступаючи в українській Суперлізі. Раніше польська волейбольна "ПлюсЛіга" не приймала до себе команд з інших країн. 

Нагадаємо, у травні рада чемпіонату "ПлюсЛіги" (PlusLigа) прийняла рішення про участь клубу "Барком-Кажани" у чемпіонаті Польщі 2022/2023.

Зазначимо, минулоріч "Барком-Кажани" подавав заявку на участь у чемпіонаті Польщі 2020/2021, однак львівському клубу відмовили. В історії польської волейбольної PlusLigа іноземні команди ще жодного разу не брали участі в змаганнях, хоча запити про це надходили і раніше, здебільшого це були чеські та словацькі клуби.

Додамо, у квітні ВК "Барком-Кажани" втретє виборов звання чемпіона України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.