Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Бухта вікінгів

viking.com.ua

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 15:34

Укрспецзв'язок проведе конференцію в Бухті Вікінгів

Бухта вікінгів

КП "Укрспецзв'язок" витратить більше 50 тис. грн на оренду конференц-залу та харчування учасників для триденної конференції у Львові.

Сьогодні, 8 жовтня, КП "Укрспецзв'язок" опублікувало у системі ProZorro укладений договір на оренду конференц-залу із обладнанням. Договір уклали із ПП "Случ-Плюс" за 13 696 грн.

Відповідно до документів, конференція відбуватиметься з понеділка по середу, 11-13 жовтня. Планується 25 учасників конференції, а орендують конференц-зал на 13 годин.

 

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Случ-Плюс" зареєстроване у 1998 році у селі Старе Село колишнього Пустомитівського району (тепер Львівський район), де знаходиться база відпочинку "Бухта Вікінгів", займається організуванням інших видів відпочинку та розваг. ПП "Случ-Плюс" володіє Роман Санін, який також є власником ТОВ "Бізнес-телекомунікації" (роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах).

Також КП "Укрспецзв'язок" замовило у ФОП Любов Попович послуги з організації харчування на 11 та 12 жовтня за тією ж адресою, що й "Бухта вікінгів" з розрахунку 230 грн за обід з людини і 90 грн за кава-перерву на загальну суму 12 190 грн.

Додамо, на 11 жовтя ДП "Укрспецзв'язок" замовило у ФОП Ореста Краєвського послуги харчування у Бібрці для 21 особи з розрахунку 220 грн з людини на загальну суму 4 620 грн.

А на 12 жовтня ДП "Укрспецзв'язок" замовило у ФОП Володимира Комара також послуги з організації харчування для 28 осіб з розрахунку 750 грн з людини на загальну суму 21 000 грн за адресою, де знаходиться база відпочинку "Мостище".

Зазначимо, у червні цього року новим керівником казенного підприємства "Укрспецзв’язок" став Василь Ковтун. Казенне підприємство "Укрспецзв’язок" утворили 8 липня 2015 року. Основним завданням підприємства є забезпечення функціонування вузлів зв’язку спеціального призначення у мирний час, в умовах надзвичайних ситуацій, надзвичайного та воєнного стану відповідно до законодавства.

Нагадаємо, у березні дві фірми із села Старе Село, розташовані за однією адресою з базою відпочинку "Бухта вікінгів", отримали для рекреаційних цілей лісові ділянки на території Давидівської сільради, загальною площею майже 20 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.