Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Валентина Бодак

vartonews.com.ua

Середа, 13 жовтня 2021, 11:23

У Дрогобицькому педагогічному університеті обрали нового ректора

Валентина Бодак

Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка очолить Валентина Бодак.

Про це повідомило видання Варто.

Вчора, 12 жовтня, у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка за результатами другого туру виборів ректора перемогу здобула проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку, докторка філософських наук, професорка Валентина Бодак.

"На посаду очільника ЗВО балотувалися два кандидати: проректор з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку, доктор філософських наук, професор Валентина Бодак та декан історичного факультету, доктор педагогічних наук, доцент Микола Галів. Загальна кількість виборців становила 557. Проголосували − 474 виборці" − йдеться у повідомленні.

Зазначимо, за Валентину Бодак проголосувало 288 виборців (60,76%), а за Миколу Галіва − 144 виборці (30,38%). Не підтримали жодного кандидата − 31 виборець (6,54%). Натомість 11 бюлетенів визнали недійсними.

Нагадаємо, для працівників ІТ-технологій з Білорусі Дрогобич надасть шість місяців безкоштовної оренди приміщень.

Додамо, депутати міськради вирішили ліквідувати гімназію №15 у Дрогобичі, а учнів та викладачів перевести до ліцею №3.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.