Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Катерина Кеньо

Понеділок, 18 жовтня 2021, 14:11

Депутатка Львівської облради планує стати мерчинею Комарного

Катерина Кеньо

ЦВК затвердила кандидатів на посаду голови Комарнівської міськради.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів на посаду голови Комарнівської міської ради під час проведення позачергових місцевих виборах, які відбудуться 31 жовтня.

Загалом ЦВК зареєструвала п'ятеро осіб, серед претендентів – кандидатка від партії Європейська Солідарність, чинна депутатка Львівської обласної ради від цієї партії Катерина Кеньо, решта – самовисуванці.

Кеньо була депутаткою облради попереднього скликання від Блоку Петра Порошенка – у 2015 році на місцевих виборах перемогла у Городоцькому районі (35,94% голосів, 36 округ). У облраді очолила фракцію БПП.

Дептатка є комерційною директоркою КЗ ЛОР "Львівський обласний академічний театр ляльок", також вона працювала художньою керівничкою Народного дому в Комарно та була помічницею нардепа Ярослава Дубневича.

Нагадаємо, 31 жовтня у Львівській області відбудуться позачергові та проміжні місцеві вибори. У позачергових виборах мера Комарного візьмуть участь 10 553 виборців. Виборчий процес тут стартував 11 вересня.

Додамо, на місцевих виборах у 2020 році на посаду мера Комарного переміг самовисуванець, голова Кліцьківської сільської ради Іван Рубаха. Однак у грудні 2020 року він вирішив піти з посади і депутати міськради достроково припинили його повноваження. Тимчасове виконання обов’язків міського голови поклали на секретаря ради Івана Вовка. 

На початку березня цього року Верховна Рада призначила позачергові вибори Комарнівського міського голови на 31 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.