Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електротранспорт Львова

Середа, 20 жовтня 2021, 12:36

У Львові змінили схему руху тролейбусів через реконструкцію мережі на вулиці Кульпарківській

електротранспорт Львова

У місті змінили рух декількох тролейбусних маршрутів та відновили  тролейбус №29.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 20 жовтня, через реконструкцію тролейбусної лінії на ділянці від вул. Городоцької до вул. Виговського, за тимчасовою схемою відновлює роботу тролейбусний маршрут №29

Тролейбуси курсуватимуть: Аеропорт – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – Привокзальний ринок – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Окружна – вул. Любінська – Аеропорт.

Натомість маршрут зі сполученням Аеропорт – вул. Захисників України курсувати не буде.

Одночасно через наступний етап реконструкції тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Володимира Великого відбудуться зміни у русі кількох тролейбусних маршрутів.

Зокрема, маршрут № 22 курсуватиме: Автовокзал – вул. Володимира Великого – вул. Кульпарківська – Університет – вул. Городоцька – ст. Скнилів – вул. Ряшівська – вул. Виговського – вул. Наукова – Автовокзал.

Маршрут № 23 — вул. Хуторівка – вул. Ш.Руставелі.

Маршрут № 23А курсувати не буде.

"Маршрут № 23 курсуватиме зі змінами, а маршрут № 23А не курсуватиме 2 тижні – саме стільки триватимуть роботи на кільці вул. Кульпарківська-вул. Володимира Великого. Тролейбуси № 22 та № 29 курсуватимуть за вказаними маршрутами до відкриття для проїзду перехресть вулиць Антоновича та Героїв УПА з вулицею С.Бандери" – зазначив начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Після виконання робіт на кільці реконструкцію тролейбусної лінії проводитимуть на вул. Кульпарківській на ділянці до вул. Наукової.

Нагадаємо, у березні 2021 року у місті стартувала реконструкція тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській від вул. Городоцької до вул. Наукової, яку проводять за кредитні кошти ЄБРР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.