Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Вівторок, 26 жовтня 2021, 15:26

Держателі карток Mastercard від Оксі Банку зможуть користуватися Apple Pay

Оксі Банк

Відсьогодні Apple Pay став доступним держателям карток Mastercard від Оксі Банку.

Про це повідомило видання Finance.ua.

Відсьогодні, 26 жовтня, держателі карток Mastercard від Оксі Банку можуть користуватися Apple Pay. Безпека кожної транзакції в Apple Pay забезпечена інноваційними технологіями iPhone.

Щоб здійснити платіж, достатньо піднести iPhone або Apple Watch до платіжного терміналу. Кожна транзакція через Apple Pay надійно захищена − користувачеві необхідно пройти аутентифікацію за допомогою Face ID, Touch ID або пароля, крім цього задіюється унікальний одноразовий динамічний код безпеки. 

Користувачі також можуть здійснювати покупки за допомогою Apple Pay на iPhone, iPad або Mac у додатках і на сайтах, відкритих в Safari, при цьому не потрібно створювати облікові записи або заповнювати платіжні форми. Також Apple Pay доступний при оплаті покупок у додатках для Apple Watch.

Щоб налаштувати Apple Pay треба зайти в додаток Wallet на iPhone, натиснути на значок плюса і дотримуватися інструкцій, щоб додати кредитну або дебетову картку Оксі Банку. Користувачі зможуть як і раніше отримувати всі знижки і бонуси, які пропонує Оксі Банк держателям своїх карток.

Нагадаємо, АТ "Оксі Банк" – це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді). У липні 2020 року кінцевий власник "УкрКарт" Ігор Фісун збільшив частку в статутному капіталі "Оксі Банку" до 9,95%.

"Оксі Банк" став найкращим банком у номінації "Динамічний розвиток" за версією за версією журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.