Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

парк ім. І.Франка

Четвер, 28 жовтня 2021, 12:10

Садовий урочисто відкриє модульну вбиральню у парку Франка

парк ім. І.Франка

У парку ім. Івана Франка встановлять автоматизовану модульну вбиральню.

Сьогодні, 28 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про встановлення автоматизованої модульної вбиральні у парку ім. І. Франка у Львові.

Замовником виконання робіт з проєктування та влаштування вбиральні визначили ЛМКП "Львівводоканал", який потім має передати її на баланс ЛКП "Зелений Львів".

Модульна вбиральня має займати площу у 11,275 кв.м, мати два місця для відвідучачів, її ширина повинна становити не більше 2750 мм, довжина – 4100 мм, висота – 2650 мм.

Нагадаємо, у травні цього року у місті вирішили у рамках пілотного проєкту встановити на проспекті Свободи автоматизовану модульну вбиральню. Мерія у процесі роботи цієї модульної вбиральні хотіла промоніторити ситуацію, чи достатньо місць у цій вбиральні, чи не буде черг із людей, які хочуть нею скористатися, та визначити плюси і мінуси таких вбиралень.

Додамо, у лютому цього року Шевченківська РА провела тендер на утримання громадської вбиральні на вул. Б. Хмельницького, 275.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.