Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тролейбус у Львові

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 16:34

З листопада у Львові відновлять курсування двох тролейбусів та маршруток

тролейбус у Львові

З 1 листопада вулицею Антоновича буде відновлено рух тролейбусів №22, 29 та маршруток №33, 38.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З понеділка, 1 листопада, буде відновлено рух вулицею Антоновича автобусних маршрутів №33 і 38 та тролейбусних маршрутів №22 та 29 через відкриття для проїзду транспорту перехрестя вул. С. Бандери – Антоновича.

Зокрема, відновили курсування маршруток № 38 та № 33 у напрямку до центру, натомість у зворотному напрямку автобуси їздитимуть відповідно до тимчасових схем руху на час проведення ремонтних робіт на вул. С. Бандери.

Також з 1 листопада тролейбус № 29 курсуватиме у напрямку до центру міста за маршрутом: аеропорт – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Антоновича – університет – університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Окружна – вул. Любінська – аеропорт.

"Відновить свій рух по вул. Антоновича і тролейбус №22. Однак через наступний етап реконструкції тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова, тролейбус курсуватиме за частково зміненим маршрутом – через вул. Рубчака та вул. Володимира Великого, а саме: автовокзал – вул. Рубчака – вул. Володимира Великого – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – університет – університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. В. Великого – вул. Рубчака – автовокзал" – повідомили у ЛКП "Львівелектротранс".

Крім цього, з понеділка два маршрути тролейбусів № 23 "Хуторівка – вул. Ряшівська" та № 27 "Скнилів – університет" відновлюють свою роботу повноцінно.

Додамо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.