Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Степана Бандери

Понеділок, 1 листопада 2021, 11:02

У Львові відкрили для проїзду частину вулиці Степана Бандери

вул. Степана Бандери

З 1 листопада перехрестя вул. Бандери – вул. Антоновича відкрили для руху транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні з 08.00 год відкрито для проїзду транспорту перехрестя вул. Бандери – вул. Антоновича, тому відновлюють курсування автобусні маршрути № 33 і 38 та тролейбусний маршрут № 29. 

"Сьогодні ми відкрили для проїзду перехрестя вул. Бандери з вул. Антоновича. Відтак проїзними є вул. Русових і вул. Митрополита Андрея, а вул. Бандери є проїзною на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича" – пояснив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

За його словами, тролейбус № 29 курсуватиме у напрямку до центру міста за маршрутом: Аеропорт – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Антоновича – Університет – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Окружна – вул. Любінська – Аеропорт.

"Відновить свій рух по вул. Антоновича і тролейбус №22. Однак з 2 листопада. Через наступний етап реконструкції тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова, тролейбус курсуватиме за частково зміненим маршрутом – через вул. Рубчака та вул. Володимира Великого, а саме: Автовокзал – вул. Рубчака – вул. В. Великого – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. В. Великого – вул. Рубчака – Автовокзал" – додав Микола Власюк.

Також від сьогодні повноцінно відновить свою роботу тролейбусний маршрут № 27 "Скнилів – Університет".

Додамо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.