Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вище професійне училище

lvivvpu29.ucoz.ua

Понеділок, 1 листопада 2021, 12:28

У Львові шукають директорів для п'яти вищих професійних училищ

Вище професійне училище

Для подання документів на посаду директора вищого професійного училища потрібно мати Сovid-сертифікат або ж чинний негативний результат ПЛР-тесту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 1 листопада, Львівська міська рада оголосила конкурси на посади директорів п'яти вищих професійних училищ. 

Як повідомив відділ профтехосвіти департаменту гуманітарної політики, керівників шукають для Вищого професійного училища №20 м. Львова, ДПТНЗ "Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва м. Львова", Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, державного навчального закладу "Львівське вище професійне училище інформаційно-комп’ютерних технологій" та державного навчального закладу "Ставропігійське вище професійне училище м. Львова".

Також завтра оголосять конкурс на посаду керівника Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти, художнього моделювання і дизайну м. Львова.

"Є вимога законодавства про те, що всі нові керівники освітніх закладів повинні обиратись на посади на конкурсних засадах. Нам важливі професійність, фаховість та ініціативність кандидатів, адже нові директори − це нові ідеї та подальший розвиток. Просимо всіх бути активними та подавати свої пропозиції" − повідомив в. о. директора департаменту гуманітарної політики Євген Бойко.

Зазначимо, необхідні документи потрібно приносити у Львівську міськраду (пл. Ринок,1, каб. 524). Для подання документів потрібно мати сертифікат, що підтверджує повний курс вакцинації від Covid-19, або ж чинний (72 год) негативний результат ПЛР-тесту.

Нагадаємо, у липні у Львові оголосили конкурси на заміщення дев'яти вакантних посад директорів шкіл.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.