Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

храм Покрови Пресвятої Богородиці

google.com.ua

Середа, 10 листопада 2021, 14:57

У Львові відмінили закупівлю із реставрації 60-метрової дзвіниці храму на Личаківській

храм Покрови Пресвятої Богородиці

Львівська міськрада відмінила торги із реставрації дзвіниці храму Покрови Пресвятої Богородиці через брак учасників.

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради відмінило тендер у системі ProZorro на ремонт дзвіниці храму Покрови Пресвятої Богородиці на вул. Личаківській, 175 у Львові, який переможець тендеру мав здійснити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон мав відбутися 8 жовтня, однак на нього подався лише один учасник –ТОВ В.Ф.Ф. Через те, що участі в торгах необхідно менше двох тендерних пропозицій, закупівлю й відмінили.

Додамо, очікувана вартість послуг становила 4 038 406 грн.

Як вказано у закупівлі, підрядник повинен був здійснити капітальний ремонт дзвіниці храму Покрови Пресвятої Богородиці, який передбачає забезпечення блискавкозахисту, ремонт стін фасадів дзвіниці, ремонт підлоги оглядового майданчика та балюстрад дзвіниці, вогнезахистна обробка деревини даху, тощо.

Зазначимо, храм Покрови Пресвятої Богородиці – колишній Костел Матері Божої Остробрамської, є діючим храмом, відноситься до єпархії УГКЦ і належить до пам'яток архітектури України.

Дзвіниця храму, заввишки до 60 метрів, збудована на зразок флорентійських кампаніл і є незвичною для архітектури Львова.

 

Львівська фірма ТОВ "В.Ф.Ф." необноразово займається реставрацією будівель-пам'яток архітектури у місті. Цьогоріч компанія виграла у тендері на реставрацію будинку на Площі Ринок, 42, а також відновлюватиме дерев’яну церкву Святого Юра у Дрогобичі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.