Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

8-а міська клінічна лікарня

Четвер, 4 листопада 2021, 13:46

Для 8-ої міської лікарні Львова за 28 мільйонів закуплять нове медичне обладнання

8-а міська клінічна лікарня

Депутати міськради погодили закупівлю у лізинг ангіографа для 8-ої міської клінічної лікарні вартістю майже 28 мільйонів гривень.

Сьогодні, 4 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про закупівлю спеціалізованого медичного обладнання для КНП "8-а міська клінічна лікарня м. Львова" на умовах фінансового лізингу.

"За" проголосували 49 депутатів.

Зокрема, для 8-ої міської клінічної лікарні Львова планують закупити рентгенівську ангіографічну стаціонарну цифрову систему загальною вартістю 27,8 млн грн. 

Термін поставки обладнання – до 31 грудня 2021 року. Строк лізингу становитиме 36 місяців від дати, визначеної у договорі. Відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 10% річних у гривнях.

Лікарня має закупити це обладнання через систему Pro Zorro, а у бюджеті Львова на 2021 рік мають передбачити 8,3 млн грн як внеску до статутного капіталу 8-ої міської клінічної лікарні для обслуговування договору лізингу та погашення лізингових платежів.

Зазначимо, ще у квітні цього року для 8-ої міської клінічної лікарні з бюджету Львова виділили 23 млн грн для придбання у лізинг двох кисневих станцій.

Крім цього, у вересні депутати міськради погодили закупівлю у лізинг обладнання для Лікарні швидкої медичної допомоги вартістю 46 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.