Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Кам'янка-Бузька

Понеділок, 8 листопада 2021, 10:29

У Кам'янка-Бузькому індустріальному парку триває формування інфраструктури

Кам'янка-Бузька

Наразі завершили роботи з підведення майданчика Кам'янка-Бузького індустріального парку до мереж водопостачання та водовідведення.

Про це повідомила пресслужба Кам'янка-Бузької міської ради.

У п'ятницю, 5 листопада, на робочій зустрічі за участі міського голови Кам'янка-Бузької Олега Омеляна, його заступника Олега Квасніцького, голови Львівської ОДА Максима Козицького та директора ПП "Скіфи" Олега Дунця обговорили стадію формування інфраструктури та вибору керуючої компанії Кам'янка-Бузького індустріального парку, основні проблеми та перспективи розвитку деревообробної галузі.

Наразі майже завершено роботи з підведення майданчика Кам'янка-Бузького індустріального парку до мереж водопостачання та водовідведення. На черзі − електрозабезпечення та будівництво під'їзних шляхів.

Зазначимо, у квітні Кабінет Міністрів України виділив на першу чергу будівництва інфраструктури парку 9,67 млн грн. А цього року Кам'янка-Бузька міська рада знову подала заявку в Державний фонд регіонального розвитку на виділення коштів для завершення підведення комунікаційних мереж до майданчика у 2022 році.  

Нагадаємо, на початку жовтня Кам'янка-Бузька міська рада оголосила конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку. Процедуру визначення та затвердження переможця конкурсу мають завершити до кінця місяця. 

Додамо, у липні "Мостиський сухий порт" включили до офіційного реєстру індустріальних парків України. А фірма Ріната Ахметова вкладе 15 млн доларів у будівництво сухого порту у Мостиськах.

Зазначимо, Верховна Рада прийняла законопроект щодо стимулювання залучення інвеситицій в побудову індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.