Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Понеділок, 8 листопада 2021, 16:31

Садовий змінив склад робочої групи щодо врегулювання ситуації із львівськими МАФами

Андрій Садовий додав у склад робочої групи щодо врегулювання ситуації із МАФами у місті співвласника Варти Артема Хмиза та адвокатку Галину Янко.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №522 від 4 листопада 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився змінити склад робочої групи із напрацювання шляхів врегулювання ситуації з тимчасовими спорудами у Львові.

"У зв’язку з необхідністю внесення змін до кількісного складу робочої групи внести зміни до розпорядження від 20.11.2019 № 611 "Про утворення робочої групи для врегулювання ситуації, яка склалася з тимчасовими спорудами для здійснення підприємницької діяльності, розміщеними на території м. Львова" – йдеться у документі.  

Керівником робочої групи Садовий залишив заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, натомість його заступником замість  начальника управління архітектури та урбаністики Антона Коломєйцева став бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль.

Крім цього, до складу робочої групи від підприємців та громадськості додали:

- представника громадської організації "Народна самооборона Львівщини", члена виконавчого комітету Львівської міськради Артема Хмиза (Хмиз – екс-депутат Львівської міськради від партії "Пора", один із засновників політичної партії "Варта", співласник пабу "Дублін" у проїзді Крива Липа у Львові, власник львівської фірми "Майстерня карамелі" та львівських будфірм ТзОВ "Львівська девелоперська група", ТзОВ "Західна девелоперська група", ПП "Корпорація "Арт-Груп" тощо);

- адвокатку, голову громадської організації "Право на вибір" Галину Янко (Янко, екс-телеведуча програми "Інші" на телеканалі "Перший Західний", з 2016 року очолює Громадську раду при управлінні Служби безпеки України у Львівській області).

Нагадаємо, цю робочу групу створили у листопаді 2019 року, вона займається напрацюванням шляхів врегулювання ситуації з тимчасовими спорудами у місті.

Також наприкінці січня 2020 року у міськраді заявили, що проведуть інвентаризацію МАФів у всіх районів та демонтують ті, яких немає у схемі розміщення тимчасових споруд. А 26 грудня 2019 року львівські депутати затвердили схему розміщення тимчасових споруд у місті, до якої увійшли 1358 тимчасових споруд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.