Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

швидка допомога

Середа, 10 листопада 2021, 14:15

Бригади швидкої в Радехові та Дрогобичі отримають додаткові приміщення

швидка допомога

Бригади екстреної медичної допомоги в Радехові та Дрогобичі отримають додаткові приміщення для базування.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Сьогодні, 10 листопада, комісія з питань комунального майна Львівської обласної рали підтримала пропозицію розмістити у міській лікарні Радехова підрозділи пункту екстреної медичної допомоги "Радехів". Натомість в Дрогобичі частину приміщень теперішнього психоневрологічного диспансеру виділять під кабінети медиків та гаражі для медичних автомобілів.

Як йдеться у зверненні до депутатської комісії від керівництва Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, можливість створення у Дрогобичі єдиного комплексу екстреної медичної допомоги з необхідними допоміжними приміщеннями з’явиться за умови перенесення психоневрологічного підрозділу та кабінету ЗПТ з комплексу приміщень Дрогобицької громади по вулиці Січових Стрільців, 20 у приміщення місцевого протитуберкульозного диспансеру, по вулиці Тарнавського, 32, які належать Львівській обласній раді.

"Дрогобицька районна підстанція екстреної медичної допомоги потребує додаткових приміщень під гаражі для швидких. Цю проблему варто вирішити, адже автомобілі швидкої медичної допомоги повинні очікувати на виклики в закритих теплих приміщеннях, це забезпечить водіям та медикам можливість швидко виїжджати до пацієнтів" − повідомив в.о. директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

Також депутати підтримали пропозицію облаштування пункту базування підрозділу комунального підприємства Львівської обласної ради "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" в частині приміщень теперішнього відділення гемодіалізу Радехівської міської лікарні за адресою вул. Л. Українки, 8. Ці приміщення є власністю Львівської обласної ради, поки що не використовуються та потребують капітального ремонту, який зробллять ресурсами центру.

Остаточне рішення з цих питань мають прийняти на сесії Львівської обласної ради. 

Нагадаємо, у області планують створити мобільні діагностичні бригади для охоплення всіх мешканців медичною діагностикою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.