Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 24 листопада 2021, 17:52

Козицький створив раду з інформатизації Львівської ОДА

Максим Козицький

Максим Козицький створив науково-технічну раду з питань інформатизації Львівської ОДА.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1127/0/5-21 від 11 листопада 2021 року.

Максим Козицьким своїм розпорядженням ліквідував науково-технічну раду з питань інформатизації та електронного урядування Львівської ОДА, яка була затверджена у 2016 році, натомість постановив створити науково-технічну раду з питань інформатизації Львівської ОДА.

"Створити науково-технічну раду з питань інформатизації Львівської обласної державної адміністрації та затвердити її склад. Затвердити положення про науково-технічну раду з питань інформатизації Львівської обласної державної адміністрації" – йдеться у розпорядженні.

Очолить науково-технічну раду з питань інформатизації заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку Олександр Кулепін.

До цієї ради також увійдуть: депутат Львівської міськради, засновник компанії ТОВ "Бізнес і технології" Олекса Возняк; голова комісії з питань євроінтеграції Львівської облради Наталія Галецька; начальниця управління інформаційних технологій Львівської міськради Олена Гунько; професор НУ "Львівська політехніка" Павло Жежнич; начальник управління Держспецзв’язку у Львівській області Сергій Жук; директор комунальної установи Інститут міста Дрогобича Володимир Кондзьолка; доцент ЛНУ імені Івана Франка Віталій Кухарський; заступник голови Львівської облради Юрій Холод тощо. 

Науково-технічна рада з питань інформатизації займатиметься консультацією Львівської ОДА у сфері інформатизації та працюватиме на громадських засадах.

Нагадаємо, раніше Максим Козицький реорганізував структуру Львівської ОДА та створив управління з питань цифрового розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.