Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Понеділок, 15 листопада 2021, 12:40

У Львівській ОДА відсторонили від роботи шістьох невакцинованих працівників

Львівська ОДА

Шістьох працівників Львівської ОДА, які підлягають обов'язковій вакцинації від коронавірусу, відсторонили від роботи.

Про це повідомила Львівська ОДА у відповідь на запит Варіантів.

Станом на вівторок, 9 листопада, у Львівській облдержадміністрації відсторонили від роботи шістьох працівників, які підлягають обов'язковому профілактичному щепленню проти гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SaRS-CoV-2.

Також у Львівській ОДА 18 працівників мають протипоказання до вакцинації та надали відповідний медичний висновок, виданий закладом охорони здоров'я.

Натомість повністю вакциновані від коронавірусу 518 працівників Львівської ОДА, а 95 працівників − отримали одну дозу вакцини.

Зазначимо, з 8 листопада всіх невакцинованих працівників закладів освіти і посадовців розпочали відсторонювати від роботи. Раніше уряд прийняв постанову, згідно із якою, якщо співробітники сфери освіти та чиновники не матимуть щеплення проти коронавірусу, з 8 листопада їх відсторонять від роботи на період карантину без збереження заробітної плати.

Нагадаємо, з 9 грудня обов'язковій вакцинації від коронавірусу підлягатимуть працівники закладів соцзахисту, Укрпошти та Укрзалізниці.

Додамо, з 8 листопада до будівель Львівської міськради впускатимуть лише людей з Covid-сертифікатом та негативним ПЛР-тестом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.