Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

церква у Львові

Вівторок, 16 листопада 2021, 12:48

У храмах УГКЦ та ПЦУ на Львівщині можуть відкрити пункти вакцинації від Covid-19

церква у Львові

В українських храмах різних конфесій відкриють пункти вакцинації проти коронавірусу.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні, 16 листопада, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, Українська рада церков і релігійних організацій погодилася відкрити пункти щеплення проти Covid-19 в українських церквах чотирьох конфесій.

Зокрема, розмістити у своїх храмах пункти вакцинації погодилися: Українська греко-католицька церква; Православна церква України (ПЦУ); Українська православна церква Московського патріархату (УПЦ МП); Церква адвентистів сьомого дня.

"Це приклад конструктивного діалогу та виконання соціальної місії", – сказав міністр про рішення церков підтримати ініціативу МОЗ.

Наразі нові пункти вже працюють у Києві, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Ужгороді та Чернівцях.

Зазначимо, станом на сьогодні в Україні завершили повний курс вакцинації 28% українців, а у Львівській області, станом на 15 листорада, вакцинували від коронавірусу 803 460 осіб.

Додамо, уряд прийняв постанову, згідно із якою з 8 листопада всіх невакцинованих працівників закладів освіти розпочали відсторонювати від роботи без збереження заробітної плати.

З 9 грудня обов'язковій вакцинації від коронавірусу підлягатимуть працівники закладів соцзахисту, Укрпошти та Укрзалізниці. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.