Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Дж. Ленона

lpnu.ua

Вівторок, 16 листопада 2021, 16:46

Львівська політехніка планує збудувати будинок для працівників

вул. Дж. Ленона

Будинок для працівників НУ "Львівська політехніка" планують збудувати протягом двох років.

Про це повідомила пресслужба НУ "Львівська політехніка".

Ще у 2014 році Львівська політехніка отримала земельну ділянку на вул. Дж. Ленона, а цього року планують розпочати будівництво кооперативного житла.

Наразі університет погоджує з міністерством усю дозвільну й конструкторську документацію і проводить оцінку земельної ділянки. Після того Львівська політехніка укладе договір з інвестором. Забудовником буде компанія EuroCity Development.

Планують збудувати однопід’їздну дев’ятиповерхівку на 72 квартири, а на кожному поверсі заплановано по вісім квартир: п’ять однокімнатних різного планування і площі, дві різнопланові двокімнатні й одна трикімнатна. Також передбачений паркінг на 15 автомобілів. 

Вартість житла становитиме 600 у. о. за метр квадратний. Взяти участь у спорудженні може кожен працівник Політехніки, який не має власного помешкання або потребує поліпшення житлових умов.

"Будівельна компанія запевняє, що будівництво затягнеться на 1,5–2 роки. Всі питання щодо оплати, враховуючи перший внесок, кожен обговорюватиме особисто. Розуміємо, що на час будівництва можна буде розтермінувати оплату. Ми ж в університеті гарантуємо зацікавленим увесь інформаційний та юридичний супровід. Ще хочу додати, що у мікрорайоні, де передбачене будівництво, вже є новобудови, інфраструктура, зокрема дитячий садочок" − повідомив очільник профкому працівників НУ "Львівська політехніка" Роман Колодій.

Нагадаємо, на створення інноваційного наукового парку Львівської політехніки цьогоріч витратять 21,6 мільйона гривень, з яких 17 мільйонів − кошти ДФРР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.