Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 17 листопада 2021, 16:35

Садовий пропіарив ботофрему Стахіва на увесь Фейсбук

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до СБУ та Нацполіції через плани прихильників Остапа Стахіва приїхати до Львова.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй Фейсбук-сторінці.

Сьогодні, 16 листопада, міський голова Львова Андрій Садовий офіційно звернувся до Служби безпеки України та Національної поліції з проханням не допустити подій, які суперечать українським законам через плани прихильників Остапа Стахіва приїхати до Львова.

"Ця людина − громадянин я не знаю якої країни, "едет во Львов на войну". Шановний, у нас триває війна проти країни-агресора на сході. А те, чим тут займався Стахів із поплічниками − задурювання мізків людей, які, на жаль, не виробили імунітету від пропаганди та іншого інформаційного лайна. Ми не сліпі та бачимо, як та в чиїх інтересах працюють ботоферми" − повідомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада, СБУ вручила підозру Остапу Стахіву за ст. 109 КК та провела обшук у його квартирі. СБУ блокувала деструктивну діяльність антиукраїнської мережі, яка під "антивакцинаторськими" гаслами намагалася дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в державі та закликала до насильницької зміни конституційного ладу. За попередньою інформацією правоохоронців, їхні дії координували російські куратори.

Торік голова ГО "Ідея нації" Остап Стахів балотувався на посаду голови Львівської ОТГ. А у 2019 році Остап Стахів висував свої кандидатуру у народні депутати на позачергових парламентських виборах по округу №117 у Франківському районі міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.