Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Остап Стахів

Середа, 17 листопада 2021, 16:54

Галицький пацієнт Стахів валяє дурня у Сваляві

Остап Стахів

Суд не зміг обрати Остапу Стахіву запобіжний захід через те, що він не з'явився на засідання.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні Галицький районний суд Львова не обрав запобіжний захід для антивакцинатора Остапа Стахіва, якого звинувачують в захоплення влади, через те, що він не з'явився на засідання.

Як заявив його адвокат у суді, Стахів перебуває на лікуванні у місті Сваляві Закарпатської області. Саме через це суд переніс розгляд клопотання про запобіжний захід на завтра, 18 листопада.

Також Галицький райсуд Львова ухвалив, що слід додатково перевірити місцеперебування підозрюваного.

Нагадаємо, вчора СБУ вручили Остапу Стахіву підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 109 КК України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади) та провела обшук у його квартирі.

Також правоохоронці блокували діяльність його мережі, яка під "антивакцинаторськими" гаслами намагалася дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію у країні.

Додамо, що торік голова ГО "Ідея нації" Остап Стахів балотувався на посаду голови Львівської ОТГ. А у 2019 році Остап Стахів висував свої кандидатуру у народні депутати на позачергових парламентських виборах по округу №117 у Франківському районі міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.