Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Зінкевич

Середа, 17 листопада 2021, 17:00

Швидке призначення Забарила змушує сумніватися у його кадровій відповідності – Зінкевич

Ігор Зінкевич

Олега Забарила призначили директором департаменту міської мобільності міськради без проведення конкурсу.

Про це повідомляє партія ВАРТА на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні на апаратній нараді міський голова Андрій Садовий повідомив про призначення Олега Забарила директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури міськради.

З жовтня Забарило виконував обов’язки керівника цього новоствореного департаменту, а міськрада мала оголосити та провести відкритий конкурс.

Як заявив депутат Львівської міської ради від Варти, голова депутатської комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Ігор Зінкевич, таке "швидке" призначення змушує сумніватися у кадровій відповідності нового керівника, а весь попередній досвід Забарила жодним чином не був пов’язаний з функціонування громадського транспорту.

"Якщо ж запитаєте мене, чи справиться з покладеними на нього обов’язками Забарило – скажу, що не маю відповіді на це питання. Але спостерігаючи за тим, яку кадрову політику веде міський голова, порівнюючи посади своїх керівників департаментів до роботи тракториста, мені видається, що він взяв на озброєння радянське гасло, що "кожна кухарка може керувати державою".
Замість того, щоб оголосити конкурс та публічно вибрати найкращого кандидата, він вкотре знехтував вимогами здорового глузду, логіки й потребами львів’ян та прийняв рішення, керуючись не попереднім досвідом нового керівника, а його лояльністю та відданістю персонально міському голові. А львів’янам знову доведеться сподіватися, що новий керівник-економіст зможе розв'язати транспортні питання у нашому місті", – наголосив Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, створення департаменту міської мобільності та вуличної мережі депутати міської ради погодили ще у лютому 2021 року. А створили новий структурний підрозділ лише всередині жовтня цього року. Департамент є правонаступником управління транспорту, департаменту житлового господарства та інфраструктури та управління безпеки міста.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.